Tuesday, March 10, 2009

Antara kegilaan aku time boring

Untuk lari dari kerunsingan, kadang-kadang lari dari kebiasaan juga merupakan kaedah yang berkesan.hehe... dan melukis adalah antara kaedah untuk aku melepaskan tension dan kegilaan aku time boring. Walaupun tidaklah secantik mana, tapi, aku puas kalau berjaya menghasilkan sebuah lukisan. Tapi, aku biasanya hanya melukis kembali apa yang orang lain lukis. Hehe... memandangkan aku tidak mengambil subjek lukisan secara intensif masa sekolah dulu, jadi aktiviti peng"copy"an aku tu boleh lah dimaafkan...kan? kan?. hehehe


hehe... Katun ni aku lukis masa exam semester lepas. Esok paginya ada paper x silap aku. Masa tu aku dah boring tahap sidratul muntaha menghadap buku dan kertas-kertas yang bertaburan di atas meja aku.. haha



Katun ni baru ja aku lukis 2 minggu lepas. hehe... semasa kesibukan menyiapkan assignment. Hehehe..., tali kasut sebelah kanan aku terlepas pandang untuk melukisnya. hehehe...



hehe... ini juga semasa exam semester lepas. Nampak lagi tangan aku. Adeh!! Ohya!! memandangkan aku menangkap gambar menggunakan henset murah aku ni, jadi kualitinya pun kurang. Hehe... Ni karikator UBI(pelukis "In" dan "Aku dan Volkswagen" yang lukis.

Anyway, sebenarnya, terdapat banyak cara untuk kita melepaskan tension. Selamat melepaskan tension. Hehehe...

3 comments:

AHMADSUFI6177 said...

ok la tue... aku lukis langsung xreti... fuyuu...

~aku boy~ said...

aku ada simpan lagi lukisan ko bie..
yg ko bagi sempena besday aku dulu..
tersimpan rapi di fail ku...hehe

Ratu Sulaman said...

Ada ka aku pernah bg ko lukisan sempena besday ko? x ingat. hihihi